LesTIJDEn

Dreumes & Ouder Yoga

Dinsdagochtend (9.00-10.00)

Max. 4 ouders en kinderen

Baby, dreumes & Ouder Yoga

Woensdagochtend (9.00-10.00)

Max. 4 ouders en kinderen
Kinderyoga (4-7 jaar)

Maandagmiddag
(15.30-16.30) 

Max. 6 kinderen

Kinderyoga (7-9 jaar)

Maandagmiddag
(16.30 - 17.30)  

Max. 5 kinderenIndividuele yoga sessie
Op afspraak
Zwangerschapsyoga 


* In de schoolvakanties is er geen les. Abonnement wordt in de vakanties niet doorberekent.  

 


Maandagavond (19.30 - 21.00) 


Max. 4 deelnemers 


Staat de geschikte tijd er niet bij? Neem dan gerust contact op. Bij minimaal 3 kinderen is er een mogelijkheid om een nieuwe groep te starten.


TARIEVEN:Voor de Les begint:
Om de lessen zo prettig mogelijk te laten verlopen is een rustige binnenkomst belangrijk. Daarom wil ik graag het volgende vragen, voordat je de les binnenkomt. 

- Draag kleding waarbij je je prettig en comfortabel in voelt. Yoga doe je het beste in kleding waar je gemakkelijk in kunt bewegen.

- De schoenen en de jas mogen voor aanvang van de les worden uitgetrokken. In het halletje is er ruimte om deze een plekje te geven. Aarden gaat het beste op blote voeten of op eventueel sokken.

- Kom op tijd en rustig de les binnen en zoek in stilte een matje op een plek waar je, je prettig voelt. Voordat de les start is er de mogelijkheid om even tot rust te komen door een mandela kleurplaat te kleuren, te tekenen, een inzicht- of affermatiekaartje te trekken. 

- Luister naar je eigen lichaam. Yoga is geen competitiesport. Tijdens een yogales gaan we vooral de verbinding met je lichaam en met jezelf opzoeken.  

- Neem geen of slechts een lichte maaltijd voor de les. Yoga op een volle maag voelt niet prettig. 

- Heb je een dag dat je, je onrustig voelt? Geen probleem, jouw gevoel doet er toe! Mocht je de onrust niet in de les kwijt kunnen en hebben andere deelnemers last van jouw onrust? Dan zorgen we samen dat we een plekje creëren waar je, je even kunt terugtrekken. En waar je op een manier die op dat moment bij jou past even stoom kunt afblazen. 

Geniet vooral van de les en van het moment van rust en tijd voor jezelf.