LesTIJDEn

Baby & Ouder Yoga

Dinsdagochtend (9.00-10.00)

Max. 4 ouders en kinderen

Dreumes & Ouder Yoga

Woensdagochtend (9.00-10.00)

Max. 5 ouders en kinderen

Peuter & Ouder Yoga

Woensdagochtend
(10.30 - 11.30)

Max. 5 ouders en kinderen

Kinderyoga (4-7 jaar)

Maandag en donderdagmiddag
(15.25-16.25) 

Max. 6 kinderen

Kinderyoga (7-9 jaar)

Maandag en donderdagmiddag
(16.30 - 17.30)  

Max. 5 kinderen

Kinderyoga (9 t/m 12 jaar)


Individuele yoga sessie

Maandag en donderdagavond 
(18.30-19.30)Op afspraak

Max. 5 kinderen

* In de schoolvakanties is er geen les. 

Staat de geschikte tijd er niet bij? Neem dan gerust contact op. Bij minimaal 3 kinderen is er een mogelijkheid om een nieuwe groep te starten.


TARIEVEN:
Om de rust in de groepen te bewaren werk ik het liefst met een maandabonnement. Op deze manier creëren we vaste groepjes kinderen, waardoor de kinderen vertrouwd raken aan elkaar. 

Een maandabonnement kost 25 euro. Het abonnement is gebaseerd op het jaarlijks aantal geplande lessen. Feestdagen en overige vrije dagen waarop de les vervalt, is mee berekend in het abonnement. De periode van de zomervakantie wordt niet doorgerekend. 
Het eerste maandabonnement na de zomervakantie is variabel en wordt berekend aan de hand van de aantal lessen die deze maand zullen plaatsvinden.  

Neemt je zus of broer ook deel aan de yogalessen? Dan krijg je als gezin 20% korting.

Het is altijd mogelijk om een keer sfeer te komen proeven via een proefles. De kosten hiervoor zijn: 5,- euro.

Kinderen die door omstandigheden niet structureel kunnen aansluiten in een les zijn uiteraard ook welkom. Stuur hiervoor gerust een bericht, dan kijken we samen naar de mogelijkheden. De kosten voor een individuele les bedraagt 8.50 euro. 

Een individuele yogales die benut kan worden door ouder en-of kind kost 25,00 euro per les.  


Voor de Les begint:
Om de lessen zo prettig mogelijk te laten verlopen is een rustige binnenkomst belangrijk. Daarom wil ik graag het volgende vragen, voordat je de les binnenkomt. 

- Draag kleding waarbij je je prettig en comfortabel in voelt. Yoga doe je het beste in kleding waar je gemakkelijk in kunt bewegen.

- De schoenen en de jas mogen voor aanvang van de les worden uitgetrokken. In het halletje is er ruimte om deze een plekje te geven. Aarden gaat het beste op blote voeten of op eventueel sokken.

- Kom op tijd en rustig de les binnen en zoek in stilte een matje op een plek waar je, je prettig voelt. Voordat de les start is er de mogelijkheid om even tot rust te komen door een mandela kleurplaat te kleuren, te tekenen, een inzicht- of affermatiekaartje te trekken. 

- Luister naar je eigen lichaam. Yoga is geen competitiesport. Tijdens een yogales gaan we vooral de verbinding met je lichaam en met jezelf opzoeken.  

- Neem geen of slechts een lichte maaltijd voor de les. Yoga op een volle maag voelt niet prettig. 

- Heb je een dag dat je, je onrustig voelt? Geen probleem, jouw gevoel doet er toe! Mocht je de onrust niet in de les kwijt kunnen en hebben andere deelnemers last van jouw onrust? Dan zorgen we samen dat we een plekje creëren waar je, je even kunt terugtrekken. En waar je op een manier die op dat moment bij jou past even stoom kunt afblazen. 

Geniet vooral van de les en van het moment van rust en tijd voor jezelf.