YOGAFeest

Op zoek naar een originele en magische invulling voor een kinderfeest, evenement of een andere feestelijke gelegenheid? Laat de kinderen lekker bewegen, creatief zijn en ontspannen met elkaar in verbinding. Graag kom ik langs om een yogaworkshop aan de kinderen te geven. Het thema van deze workshop mag degene die het feest geeft zelf bepalen! Van te voren stem ik op persoonlijke wijze af, wat de invulling van de les zal zijn. 

Tijdens mijn bezoek neem ik yogamatjes en attributen mee. Aan de hand van het thema gaan we op avontuur, middels een verhaal. Tijdens dit verhaal gaan de kinderen op een speelse manier yogaposes, ademhalingsoefeningen, duoyoga en ontspanningsmomenten ervaren. Aan het einde van de les nemen we nog even de tijd om een klein aandenken te maken. Denk hierbij aan een kleine dromenvanger, krachtsteen, geurflesje of iets anders passende bij het thema. 

Een kinderyoga workshop is geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar.
Op een zelf gekozen locatie in de gemeente cranendonck of omstreken. Bijvoorbeeld bij jullie thuis, een park of in de bossen.
Maximaal kunnen er 10 kinderen deelnemen aan de activiteit. En de duur van de workshop bedraagt 1.5 uur. 
De kosten voor een yogaworkshop tijdens een feestje bedraagt standaard 65 euro. 

Bij een maximaal aantal deelnemers van zes kinderen is het ook mogelijk om in de ruimte van het lichthuisje langs te komen. 

Stuur voor andere verzoeken een berichtje via het contactformulier of neem telefonisch contact op.